Laatste WinWeef update

Via het menu rechts kunt u de laatste update van WinWeef downloaden. Het versienummer van de huidige update is 10.2. Het versienummer van uw WinWeef is het nummer dat achter WinWeef in de titelbalk staat. Het is niet noodzakelijk om alle updates te installeren. Als u enkele updates heeft gemist is dat geen probleem. 

WinWeef versie 10.2

Veel weefsters vinden het prettig om op hun bureaublad van de Windows een snelkoppeling (verwijzing) naar de handleiding en het oefenboek te hebben. U kunt deze snelkoppelingen hier ook downloaden en bij het downloaden plaatsen op het bureaublad.

Wie kan deze update downloaden?

De update van WinWeef10 werkt alleen als WinWeef10 al is geïnstalleerd. Als u nog geen WinWeef10 heeft, moet u eerst het programma of de demoversie aanschaffen.
Voor bestellen van WinWeef10 of de demo versie zie Contact & Bestellen.

Handleiding WinWeef 10

In deze handleiding wordt WinWeef10 stap voor stap uitgelegd. De handleiding is voorzien van illustraties en voorbeelden.

WinWeef in de praktijk

In deze cursus legt Marijke Dekkers aan de hand van voorbeelden uit wat u met WinWeef10 kunt. In deze cursus leert u hoe u een nieuw weefsel kunt ontwerpen, maar er wordt ook gewerkt met ontwerpen die al voor een deel zijn uitgewerkt. Op deze manier beschikt u al over een uitgebreide set voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen.