Laatste WinWeef update

Via het menu rechts kunt u de laatste versie van WinWeef downloaden en dat is WinWeef 10.3. Het versienummer van uw WinWeef is het nummer dat achter WinWeef in de titelbalk staat.  

WinWeef versie 10.3

Als u één van de andere versies van WinWeef10 gebruikt dan kunt u WinWeef10.3 gratis installeren en vervolgens kunt u direct aan de slag want uw bestaande registratiecode blijft ongewijzigd geldig.
U kunt alvast de handleiding en cursus op de site bekijken. Deze documenten komen ook beschikbaar als u de installatie uitvoert.

Wie kan deze installatie downloaden?

Iedereen met een Windows computer kan deze installatie uitvoeren. Lees wel even de installatiehandleiding voor de uit te voeren stappen.
Zonder betaalde registratiecode kunt u WinWeef10 alleen in demonstratiemodus gebruiken en dan kunt u niet opslaan, afdrukken en niet de Louët-aansturing gebruiken.
Voor bestellen van WinWeef10 zie Contact & Bestellen.

Apple

Op een Apple kan WinWeef, evenals andere Windows programma’s, worden gebruikt als er één van de vele Windows-emulators is geïnstalleerd of er naast IOS er ook Windows aanwezig is.
Er zijn vele gratis Windows-emulators, bijvoorbeeld Wine, en betaalde, bijvoorbeeld CrossOver. Met bijvoorbeeld Boot Camp kan Windows naast IOS worden geïnstalleerd op een Apple.